ENTREPRENEURSHIP DAY


ENTREPRENEURSHIP DAY


2016/10/19 11:00
C.N. “Andrei Saguna”

EA – The Entrepreneurship Academy, prima facultate de antreprenoriat din Sud-Estul Europei, invită tinerii elevi și studenți brașoveni la Entrepreneurship Day din cadrul ALT Festival.

Vino și tu și poti să ai o conversație cu Marian Petrescu, Fondator al Club Aventura, apoi înscrie-te la o competiție care îţi va testa spiritul antreprenorial.

Evenimentul este gratuit. Pentru a participa, te poți înscrie până pe 15 octombrie completând acest formular: http://bit.ly/EA-ALTFestival
————————–————————–————————–——-
The Entrepreneurship Academy deschide Entrepreneurship Day din cadrul ALT Festival cu un workshop despre ”Cum construiesti un business de la 0?”, ținut de Marian Petrescu, antreprenor brașovean ce activează în domeniul construcției și operării de parcuri aventura în România și, totodata, francizor al BizzclubBrașov – club de networking al oamenilor de afaceri din Brașov.

Ziua va continua cu o provocare din partea echipei The Entrepreneurship Academy. Tinerii cu spirit antreprenorial din Brașov vor fi invitați să facă bani pornind de la 0. Provocarea va dura 4 ore și va fi rezolvată în echipe de maximum 5 membri. Echipele participante vor avea ca obiectiv să obțină venituri de cel puțin 400 de ron în timpul celor 4 ore de lucru.

Bineînțeles, banii obținuți le vor reveni participanților. Pe lângă asta, vom premia echipa/echipele care și-au atins target-ul dar și echipa cu cea mai inovativă idee de a face bani.
————————–————————–————————–——-
Despre The Entrepreneurship Academy

EA – The Entrepreneurship Academy este prima universitate din Sud-Estul Europei, cu sediul la București, în care echipe de studenți învață business creând și operând afaceri reale.

La baza întregii metodologii, dezvoltate în Finlanda de către Johanes Partanen în perioada 1993 – 2001, stau câteva concepte cheie:
– Nu studenți, ci echipă de antreprenori
– Nu teorie, ci învățând făcând
– Nu simulări, ci afaceri reale
– Nu săli de clasă, ci spații de birouri
– Nu control, ci auto-organizare

Fondată în România de Universitatea Alternativă, Maastricht School of Management Romania şi Grupul EDUCATIVA, The Entrepreneurship Academy oferă tinerilor români acces la un model educaţional despre care Peter Senge, Senior Lecturer @MIT Sloan School of Management şi Founder @Society for Organizational Learning, spune că este „viitorul educației de business și al învăţării”.

Website: www.entrepreneurship-academy.ro
Contact: info@entreprenation.ro
Facebook: www.facebook.com/EA-The-Entrepreneurship-Academy