MARKET BRASOVUL CREATIV

MARKET BRASOVUL CREATIV


2016/10/22 10:00
Coresi Shopping Resort

“Brașovul Creativ” este un proiect ambițios ce își propune susținerea dezvoltării activității antreprenoriale a creatorilor din județul Brașov prin crearea unei platforme de promovare către publicul larg și interacțiune cu alți creatori din țară.

Proiectul abordeează trei componente:

  • Brașovul Creativ market: în cadrul marketului creativ 12 artiști locali alături de 5 artiști din alte localități își vor expune produsele proprii iar brașovenii vor putea să interacționeze cu aceștia pe parcursul weekend-ului 22-23 octombrie.
  • Brașovul Creativ party: sesiuni muzicale pentru comunitatea oamenilor creativi locali: vineri, Vinyl, Rum, Tapas and Wine iar sâmbăta un concert al artistei Helen, una dintre cele mai fresh prezențe de pe scena muzicală românească alături de Djii Rammon și Ufe.
  • Dezbaterea “Brașovul Creativ” – dezbatem potențialul Brașovului de a fi un pol creativ regional împreună cu 5 creatori din România, creatorii din Brașov participanți la market și reprezentanți locali din zona înduriilor creative și culturale. Vom discuta despre creațiile locale, despre posibilitatea înțelegerii ecosistemului creativ local și national și despre potențialul Brașovului de a fi un pol creativ regional.