BRASOV FUTURE FORUM powered by INDUSTRIAL PARK BRASOVBRASOV FUTURE FORUM powered by INDUSTRIAL PARK BRASOV


2016/10/21 11:00
Lux Divina Centru de Evenimente Sala PARC

Motivul derulării unui astfel de forum este de a consolida ecosistemul antreprenorial şi de a poziţiona Braşovul ca
destinaţie de dezvoltare de startup-uri în domeniul industriilor creative si a tehnologiilor emergente.
Acest forum isi propune sa devina un eveniment regional de referinta pentru lumea de business din Romania.

În prezent tehnologia devine parte din viața noastră de zi cu zi. Datele deschise, Internet of Things, roboţii, dronele sau alte tehnologii pot ajuta administrațiile să mențină și să creeze orașe inteligente, durabile și locuibile. Managementul, apei sau al deșeurilor,eficientizat prin abordări bazate pe senzori, telegestiunea iluminatului public, îmbunătățirea infrastructurii prin sisteme de gestionare a traficului, aplicații de parcare inteligente, inițiative de e-mobilitate aduc multe beneficii într-un oraș.

Factorii de decizie au la îndemână instrumente de guvernare şi management inteligente pentru a lua decizii în cunoștință de cauză care să permită dezvoltarea în continuare a unui climat social și economic sănătos. Totodată centrele de inovare au şansa de a excela pentru a surprinde diversele provocări de modernizare a ecosistemului urban.

Evenimentul este unul cu circuit inchis, astfel participarea se face pe baza de preinscriere  Accesul presei este limitat, agentiile de  presa pot fi prezente si vor avea parte de interviuri dupa incheierea evenimentului.