ATELIERUL DIGITAL GOOGLE

ATELIERUL DIGITAL GOOGLE


2016/10/17 17:00
Hotel Kronwell Bulevardul Gării 7A, Brașov 500203, România

Specialiştii Google vin la Brașov în cadrul ALT Festival 2016 pentru a discuta cu tinerii despre tehnicile şi uneltele de promovare online şi nu numai.

Participă gratuit la Atelierul Digital cu traineri certificaţi Google şi poţi face primii paşi spre certificarea în Digital Skills recunoscută la nivel european! Cursul va avea loc luni, pe 17 Octombrie, începând cu orele 17.00, la Hotel Kronwell, sala Kronwell Banqueting, etaj 2, de pe Bulevardul Gării 7A.

Află mai multe şi înscrie-te gratuit pe www.atelieruldigital.com

Evenimentul este organizat de ALT Festival în parteneriat cu Fundaţia Leaders și cu susţinerea Google Romania.

Atelierul Digital presupune o serie de cursuri gratuite, livrate de traineri certificaţi Google, care au ca ţintă tinerii indiferent de facultate, profil sau ocupatie. Cursul este introductiv, are o durată de aproximativ 3 ore şi acoperă următoarele subiecte:

– Obiectivele si strategia unei afaceri online;
– Cum creezi si promovezi un website;
– SEO si SEM;
– Web Analytics;
– Programe de Afiliere;
– Social Media;
– Web Marketing;

După cursul offline ce va avea loc la Brașov, participanţii pot continua cursul online fără taxă, iar după parcurgerea a 23 de module de învăţare pot da examenul în urma căruia vor obţine certificarea aprobată de Google şi IAB Europa şi recunoscută de toţi angajatorii Uniunii Europene.

Locurile sunt limitate aşa că nu uita să te înscrii pe www.atelieruldigital.com!